3(197)

„Локомотив“ (ГО) започва подготовка на 19 юни, като на първата тренировка ще се появят шест момчета от школата на клуба. Новият треньор ще стане ясен до няколко дни, обяви президентът на клуба Георги Бижев.

„Локомотив” бе напуснат от изпълнителния директор Ивайло Йорданов и старши треньора Александър Димитров. За нов наставник бяха спрягани имената на Георги Бачев и Сашо Ангелов. Първият обаче отказа офертата, а вторият отрече да е канен.

„Финансово и организационно всичко е наред и няма да има никакви проблеми. Доволен съм, че завършихме базата и в момента за подготовка ще разполагаме с нов тренировъчен терен. Смело заявявам, че като качество на тревната настилка нашият терен за тренировки е по-добър от този на Националния стадион. Изказвам благодарност на предишното спортно-техническо ръководство в лицето на Ивайло Йорданов и Александър Димитров, и им пожелавам успехи. Ние ще се опитаме да дадем една нова посока на развитието на нашия клуб”, заяви Георги Бижев.

С домакински срещи ще започне първенството във Втора лига горнооряховският „Локомотив“. Изтегленият жребий отреди в първия кръг на 27 юли „железничарите“ да посрещнат „Монтана“. После гостуват на „Лудогорец-2” в Разград, приемат „Добруджа”, излизат на „Царско село”, посрещат „Поморие” и т.н. В последния си есенен мач през декември ще гостуват на „Черноморец” (Балчик).

Тагове:

КОМЕНТАРИ