IMG_4621
Министърът на младежта и спорта Красен Кралев и националният селекционер Ивайло Петев ще гледат последния домакински мач на “Етър” този сезон на стадион “Ивайло”, стана ясно днес. В неделя “виолетовите” приемат състава на “Ботев” (Луковит).

В клуба днес са получили официално потвърждение за присъствието на спортния министър. Освен него и Ивайло Петев, който завърши футболната си кариера именно с виолетовата фланелка, сред официалните гости са още областният управител проф. Пенчо Пенчев, кметът на В. Търново Даниел Панов, националният селекционер до 17 г. Александър Димитров и др.

“Виолетовият” празник започва от 17:30 ч. преди мача с “Ботев” (Луковит). Тогава започва и церемонията по представянето на всички отбори от школата на великотърновския тим, които ще покажат отличията, спечелени през сезона, а някои от тях също ще получат сега купи за призовите си класирания.

За всички деца от школата, които в организираните отбори наброяват близо 350, и техните родители, ще бъде предназначен целият сектор вляво от официалната трибуна на стадион „Ивайло”. След края на срещата пък първият отбор ще получи от Зоналния съвет на БФС купа за второто си място в крайното класиране.

Тагове: ,

КОМЕНТАРИ