IMG_3173

Юношите на „Етър“ спечелиха втора домакинска победа в първенството на елитната U17 група. Играчите на Стефан Николов надиграха с 2:1 „Хебър“ (Пазарджик), като това бе най-малкият резултат с оглед на превъзходството им.

„Виолетовите“ започнаха активно и още в 9-ата минута Йоан Маринов излезе сам, но стреля в левия стълб. После удар на Кристиян Пашов бе уловен от вратаря. Първият гол падна в 17-ата минута, когато след центриране отляво последва изстрел с глава на Йоан Маринов – 1:0. В 37-ата минута хубава комбинация, започната от Радослав Найденов, завърши с удар на Християн Цветков в гредата. Пак Найденов се откъсна отдясно в 39-ата минута, но ударът му бе уловен от вратаря.

След почивката надмощието на етърци продължи и донесе нов гол, дело на Християн Цветков за 2:0. Гостите успяха да върнат едно попадение в 75-ата минута, но „виолетовите“ продължиха с доминацията, като направиха още няколко пропуска от изгодни позиции.

С актив от 6 точки 17-годишните етърци са в средата на класирането, в следващия кръг на 3 септември гостуват на “Левски” (Сф), който е на девета позиция.

„Етър“: Петко Тончев, Веселин Ангелов, Николай Стоев, Велизар Вълчев, Стефан Йорданов, Радослав Найденов, Кристиан Пашов, Даниел Христов, Християн Цветков, Дейвид Манолов, Йоан Маринов.

IMG_3161

Тагове: ,

КОМЕНТАРИ