15192599_10207680892652740_6240144318501753236_n
Поредно силно участие направиха подрастващите футболисти на “Етър”, родени 2007 година. Възпитаниците на треньора Стефан Николов спечелиха турнира в Бургас, организиран от местния клуб “Звездичка”. Надпреварата се организира традиционно след края на есенния полусезон на базата на бургаския клуб.

Пет отбора участваха в турнира, като играха всеки срещу всеки. Етърци се представиха много силно и записаха три победи и едно реми, които им бяха достатъчни да спечелят първото място.
Първият двубой бе срещу домакините от “Звездичка” и се игра на ел. осветление. “Виолетовите” се наложиха с 5:3. “Стана хубав мач и за двата тима, домакините са силен отбор. Организацията бе перфектна и искам да ги поздравя за нея”, сподели Стефан Николов.

Във втората среща със силния тим на “Ботев” (Пловдив) етърци завършиха наравно 3:3. После надиграха “Пловдив сити” с 2:0, а накрая разгромиха класния тим на “Черно море” с 6:1. Така етърци завършиха с равни точки с “канарчетата”, но станаха първи по допълнителните показатели.
Великотърновският тим получи купа и медали за първото си място.

“Лично мен не ме интересува класирането, а играта на момчетата. Най-важното е, че показаха потенциал, което ме радва мен като треньор и “Етър” като клуб. Колегите заявиха, че децата имат бъдеще във футбола. Крайната ни цел е да произвеждаме кадри за мъжкия отбор на “Етър”, коментира треньорът Стефан Николов.

Тагове: ,

КОМЕНТАРИ