334

Детският футболен тим на “Изгрев-93″ (Царевец) спечели първото място на Международния турнир „Сандански къп”, събрал за пореден път отбори от страната и чужбина.

Възпитаниците на треньора Ангел Ангелов, набор 2009/10 г., заслужено вдигнаха купата, като станаха първенци на Футбол 7 след четири поредни победи. В първия мач футболистите на “Изгрев-93” се наложиха над миналогодишния победител – македонския “Биджо” (Куманово) с 3:0, а после взеха нови категорични победи над “София спорт” с 4:0 и “Металург-2” (Перник) с 8:0. На финала те се изправиха срещу първия тим на “Металург” и взеха победата с 1:0, като в четирите си мача нанизаха 16 гола и не допуснаха нито един!

На Футбол 5 отборът на “Изгрев-93”, набор 2010/11, също се представи на много високо ниво и след пет добри мача се окичи със сребърни медали от международния турнир. Достойно бе представянето и на момчетата на Футбол 9, водени от президента на клуба Милен Иванов. Те заеха почетното 5-то място, като само 1 т. не им достигна в груповата фаза, за да играят за медалите.
Треньорът Ангел Ангелов похвали футболистите за старателната игра, като не пропусна да благодари и на основния спонсор на отбора – почетния гражданин Ганчо Ламбев, чиято финансова подкрепа прави възможно участието на футболистите в национални и международни турнири.

Тагове:

КОМЕНТАРИ