РЕДАКЦИОННА КОЛЕГИЯ

 

Главен редактор:

Анатоли ПЕТРОВ

Администратор:

Бранимир БОНЕВ

Фотограф:

Даниел ЙОРДАНОВ

e-mail: vt_sport@abv.bg

ЗА РЕКЛАМА

 

“Велико Търново спорт” е първият спортен сайт на старопрестолния град и Великотърновска област. Сайтът има постоянна аудитория с над 500 000 посещения годишно, от които 400 000 уникални!

Сайтът е изцяло посветен на спорта във Велико Търново и региона и предлага обширна информация за състезания, клубове, спортисти, но преди всичко ­ актуални спортни новини. Нашият слоган е “Спортът в региона – в реално време”. Амбицията ни е оттук феновете първи да научават за всичко, което се случва по спортните терени.

“Велико Търново спорт” има осем вътрешни страници: новини, интервюта, нашият коментар, видео, любопитно, live, галерия, архив. Както се подразбира от тях, ежедневната информация е подплатена с много снимки, видео и аудио материали. Екстрата, която сайтът предлага на феновете, е предаването на живо на мачовете на футболния “Етър”, на срещите на хандбалния шампион на България “Етър-64”, волейболния “Царевец-19”, футболния “Болярки”, зимния турнир по футбол и др., тъй като данните сочат, че тогава има най-сериозен брой посещения.

Сайтът вече има читатели не само от цялата страна, но и редовни посещения от потребители от САЩ, Италия, Русия, Кипър, Унгария, Франция, Белгия, Германия и др. Информацията от “Велико Търново спорт” вече ползват и цитират редовно водещите спортни агенции и канали в България като “Агенция Фокус спорт”, Топспорт, Спортал.Бг, Football24.bg и др.

Предлагаме ви възможност за реклама в спортния сайт на В. Търново на разумни и символични цени и се надяваме на съвместна работа и партньорство с вас!

Рекламата във “Велико Търново спорт” се извършва посредством рекламен банер, разположен едновременно на главната и на всички вътрешни страници. Цените за различните банер позиции са както следва:

– 392 х 72 рх под главата на сайта и на всяка страница – 150 лв. на месец

– 300 х 200 рх във видимата част на всяка страница – 100 лв. на месец

– 125 х 125 рх във видимата част на всяка страница – 70 лв. на месец

За допълнителна информация: тел. 0887 704 624

КОМЕНТАРИ