Turnir_Kuchev
Домакините от „Локомотив“ (ГО), водени от Владимир Русев и Тодор Бакърджиев, спечелиха петото издание на турнира в памет на загиналия футболист Димитър Кушев. Тази година турнирът се проведе в Горна Оряховица във формат Футбол 9.

В групата „Локомотив” победи „Локо” (Дряново) с 6:0 и „Росица” (Поликраище) с 5:0. От другата група до финала стигна „Левски” (Лясковец), който надделя над „Етър” и „Павликени”. На финала локомотивци изиграха поредния си много силен мач и се наложиха категорично с 9:1. Кристиян Алексиев от „черно-белите” стана голмайстор на турнира.

„Изключително съм доволен от това, което показваме на терена. Играем все по уверено и израстването е огромно. Това се дължи и на младия и упорит треньор Тодор Бакърджиев. Съвместната ни работа позволява да обхващаме все по-голям брой деца и да им помагаме в развитието. Благодарим и на родителите за доверието и отдадеността. Винаги са с нас и ни подкрепят. Предстои ни много работа и успехите ни мотивират допълнително“, коментира треньорът на шампионите Владимир Русев.

сн. Георги ГЕОРГИЕВ