301557262_784901146278704_3821537457881324528_n

„Етър“ излиза за четвъртата си победа в първенството, която ще го изравни на върха с равни точки със „Струмска слава“. „Болярите“ гостуват на „Беласица“ на стадион „Струма“ в Симитли. Срещата е във вторник от 18:00 ч. и ще бъде предавана пряко по Диема спорт. Реферът Венцислав Митрев ще ръководи мача с асистенти Николай Попниколов и Виктор Кукуянов, съдийски наблюдател е Крум Стоилов.

Отборът на „Етър“ вече 200 минути не е допускал гол във вратата си и се надява да продължи серията. Срещата пропускат контузеният нападател Даниел Младенов и наказаният бранител Христо Митев. Кольо Станев обаче вече е възстановен и е в групата за мача, както и новото попълнение Алехандро Гонсалвес, който ще бъде картотекиран в БФС от спортно-техническия директор Стефан Атанасов.

Старши треньорът Емануел Луканов предупреди, че очаква труден мач в Симитли. „Трябва да проявим кураж и мъжество и да излезем победители. Не знам доколко на този терен футболни умения биха имали приоритет, но ако не покажем характер, ще имаме проблеми срещу „Беласица“. В тази част на България винаги се играе трудно. Съперникът играе със страст и ентусиазъм, смениха треньора и мисля, че ще проявят характер, присъщ за „Беласица“. Трябва да бъдем стабилни и да отговорим на техните страст и агресия. Срещу нас всички играят на максимум. За нашите цели обаче всичко минава през трите точки, отиваме за победа“, коментира Емо Луканов.

Тагове:

КОМЕНТАРИ