IMG_1908

Йонка Генчева – треньор на „Етър-64”:

„С 3-4 влизания в ДКС „Васил Левски” няма как нещата да се получат. Ние нямаме възможност като „Бъки” да тренираме в нормална зала. В малката зала е различно и затова сега се получават големи „коридори”, които не можем да покрием. Вчера тренирахме при 10 градуса температура, момичетата замръзнаха. Така няма как да стане – като имаме база, а не я ползваме. Това е истината. Отборът ни е подмладен, липсва ни Даниела Коцева. „Бъки” си запази отбора от миналата година. Няма къде да тренираме при нормални условия, другата зала е малка и къса, не можем да си направим бяганията, широчината на атаката.”

 

Атанас Атанасов – президент на „Етър-64”:

„След 7 години и половина се случи и това – да загубим във В. Търново. Има много обективни причини за това, всички ги знаем. Субективните са, че направихме много слабо първо полувреме, каквито сме имали само в евротурнирите. Три изпуснати дузпи, 4-5 изпуснати стопроцентови положения, се оказаха решаващи да стане разлика и да донесе спокойствие на габровския отбор. Второто полувреме го изиграхме добре, но то не беше достатъчно. Отсъстваха ни основни състезатели. На нас ни трябваше победа с повече от 4 гола. Благодарим на кмета г-н Панов, че поне днес за мача залата беше отоплена. За плейофите съм си оптимист след завръщането на тези състезатели в отбора. Имаме нашите шансове за титлата.”

 

Веселина Златева – треньор на „Бъки”:

„Победихме заслужено, защото за момента ние сме по-добрият отбор. На етърки им липсваше и Даниела Коцева, която е играч с потенциал и опит. Има още много мачове до края и в хандбала нищо не се знае. „Свиленград-ПУ” също има потенциал, но „Етър-64” ще е основният ни съперник за титлата. Нека изчакаме нещата, но се надявам всичко да бъде в наша полза.”

 

 

Тагове:

КОМЕНТАРИ