screenshot_73.l

Миси Мезу показва на Вуцов “чух те”, вратарят се извинява с жест. За думата “симулант” ли?

Вратарят на „Славия” Светослав Вуцов излезе със своя версия за расисткия скандал по време на мача с „Етър”. Според Гаетан Миси Мезу стражът го е нарекъл „маймуна” и той е уведомил рефера Валентин Железов, който обаче не е реагирал изобщо.

“За мен това са измислици. Единственото нещо, което му казах, е “симулант”. Той ми каза много други неща на английски, които разбрах, и на френски, които не разбрах. Единственото, което се вижда след мача е, че той идва и ме прегръща и си стискаме ръцете, пък после излиза с обвинения в социалните мрежи. Защо не излязоха другаде?”, заяви синът на Велислав Вуцов пред bTV.

“Той ми говореше на френски, което аз нищо не разбирах и му казвах само “ОК”. Когато започна да ми размахва пръст, той си посочи ухото и очите и ми каза “I see you”, тоест “Виждам те”. Не знам какво иска да види в мен.

Не мога да кажа защо се стига до такива обвинения. Не искам да говоря празни приказки, защото е недоказуемо – става моята дума срещу неговата. Не искам да говоря празни приказки. Аз съм твърдо против расизма”, заяви 18-годишният вратар.

ll1

Светослав Вуцов твърди, че не знаел какво иска да каже Миси Мезу с думите „I see you”, но от видеото с разговора на двамата след мача се вижда, че нападателят на „Етър” с думи и жестове му казва „Аз те видях и те чух”. Вижда се, и че на два пъти Вуцов се извинява с жестове, като първо слага ръка на гърдите си, а после и вдига палец към нападателя…

Тагове:

КОМЕНТАРИ