IMG_1295

Всички отбори от региона ще играят контроли утре като част от зимната си подготовка. „Етър“ приема третодивизионния „Загорец“ (Нова Загора) от 11:00 ч. във В. Търново. Дали мачът ще е на „Ивайло“, чийто терен е подготвен за двубоя, или на терена до Спортното училище, ще се решава според това дали ще падне сняг.

Втора контролна среща за 2022 година ще изиграе горнооряховският „Локомотив“. Тимът гостува на третия отбор на “Лудогорец”, като мачът е утре от 15:00 ч. в базата „Гнездо на орли“ в Разград. Третият отбор на “Лудогорец” е участник в Североизточната Трета лига и на полусезона заема втора позиция във временното класиране. Няма да бъдат допускани зрители на контролата и тя ще се играе без публика заради пандемията и увеличаващия се брой нови случаи в областта и страната, съобщиха от „Лудогорец“.

Окончателният разширен състав на „Локомотив“ ще бъде определен след контролата. Максимум 23-ма футболисти ще наброява състава на „железничарите“ за пролетния полусезон на Северозападната Трета лига. Преди девет дни новия треньор Светлин Иванов започна подготовка с 30 играчи. Някои от тях вече отпаднаха от групата.

„Академик“ също се готви за втората си контрола, която ще се играе на 22 януари в Свищов. Тогава “студентите” приемат „Севлиево“. Треньорът Росен Илков включва тази седмицата в тренировките и трима футболисти от юношите младша възраст на „Академик“.

Отборите на „Янтра“ (Полски Тръмбеш) и „Павликени“ пък ще се срещнат в Царева ливада в първата си проверка от подготовката.

Тагове: , , , ,

КОМЕНТАРИ