img_5767

През изминалия уикенд отборите от регионалната и двете областни футболни групи изиграха срещите си от третия кръг на първенството. Този път разгромните резултати бяха по-малко в сравнение с предната седмица, но въпреки това отново имаше отбелязани много голове. Първенец в това отношение стана “Владислав” Джулюница. Тимът от родното село на Калоян Махлянов разнебити като гост “Стрела” Обединение с 8:1 в мач от “Б” РФГ.

В по-горната западна дивизия най-любопитният момент бе на мача между “Вихър” Раданово и “Лозен” Сухиндол. При 1:0 за домакините след вкарана от Шенол Краев дузпа, сухиндолци получиха правото да изпълнят също дузпа, която бе хладнокръвно реализирана от техния вратар и някогашен страж на “Етър” Станимир Палев. Отборите на “Бъдеще” Бутово и “Стрела” Ореш пък завъряха зрелищно реми с шест попадения.

На изток скандалът бе в Поликраище, където в 38-ата минута при резултат 0:1 мачът е прекратен поради липса на охрана. След поредния опит за саморазправа със съдията от страна на футболисти на домакините, делегатът потърсил за съдействие служителя, подписал се като охрана на мача. Него обаче го нямало, а пристигналите полицаи отказали да поемат функциите му, тъй като липсвало предварително изпратено искане. Така мачът е прекратен, а Зоналният съвет на БФС присъди служебна победа на самоводчани с 0:4.

“А” ОФГ – Запад – III кръг:
“Бъдеще” Бутово – “Стрела” Ореш 3:3
“Вихър” Раданово – “Лозен” Сухиндол 1:1
“Янтра” Полски Тръмбеш – “ЦеСеКа” Лесичери 1:0
“Земеделец-Елит” Козловец – “Удар” Бяла черква 1:0
“Бенковски” Българско Сливово – “Аякс” Ореш 5:0
“Изгрев” Царевец – “Атлетик” Свищов – отложен

“А” ОФГ – Изток – III кръг:
“Росица” Поликраище – “Самоводене” 0:4 сл.
“Бали” Дебелец – “Лозен” 0:3
“Ботев” Златарица – “Левски” Лясковец 2:1
“Янтра” Драганово – “Левски” Стражица 2:2
“Чумерна” Елена – “Килифарево” – отложен

“Б” РФГ – III кръг:
“Долна Оряховица” – “Константин” 3:2
“Вихър” Добри дял – “Диана” Правда 1:0
“Стрела” Обединение – “Владислав” Джулюница 1:8
“Ураган” Патреш – “Спортист” Козаревец 0:0
“Юнак” Мерданя – “Първомайци” 0:1

Тагове:

КОМЕНТАРИ