unnamed
„Локомотив” започна подготовка за пролетния полусезон в Северозападна Трета лига със занимание на терена в Долна Оряховица. 32-ма футболисти излязоха за първата тренировка за годината, като 10 от тях са от ДЮШ на клуба. Преди това в съблекалнята бе отслужен благослов за здраве и успехи.

Сред новите попълнения са двама бивши локомотивци – Кристиян Райчев, който е на 22 г. и се завръща след сезон в „Лудогорец 2” и Стефан Неделчев (на 25 г., играл последно за „Литекс”), както и 22-годишният Мартин Минчев, който идва от „Нефтохимик”. Средната възраст на отбора е 22 години, похвалиха се от клуба.

Договорени са и контролите, които ще се изиграят по време на зимната подготовка. На 16 януари „Локомотив“ среща „Вихър“ (Славяново). На 22-ри гостува на „Лудогорец-3“ в Разград, а на 29-и – на дублиращия отбор на „Берое“ в Стара Загора. Ден по-късно горнооряховци гостуват и на „Локомотив“ (Дряново).

На 5 февруари локомотивци приемат дублиращия отбор на „Лудогорец“, на следващия ден – „Черноломец“ (Попово), а на 9 февруари – „Спартак“ (Плевен). Последната проверка е на 12 февруари срещу „Янтра“ (Полски Тръмбеш). Домакинствата и стадионите за провеждане на контролите ще бъдат обявени след уточняване на всички подробности. Срещите ще се проведат и при благоприятни атмосферни условия с цел избягване на контузии, съобщиха от клуба.

Тагове:

КОМЕНТАРИ