10_Lubomir_Genchev

Първото място в Северозападната “В” група, което дава право на участие в професионалния футбол, се решава в неделя, когато е последният кръг. Този път интригата се запази до самия край, като три отбора – “Ботев” (Луковит), “Локомотив” (Мездра) и “Локомотив” (ГО) имат шансове да завършат начело.

В Мездра е дербито между първите два отбора, а горнооряховци гостуват във Видин и при победа ще разчитат мачът в Мездра да завърши наравно. Сметките сочат, че ако бият във Видин, играчите на Ценко Гавазов ще финишират минимум на второто място.

“Отборът ни няма кадрови проблеми и ще използва най- добрите си футболисти за гостуването на “Бдин”, съобщи президентът на клуба Бончо Генчев. “Железничарите” ще търсят победа срещу “Бдин” и ще следят случващото се в Мездра.

Решаващият двубой в Мездра ще бъде ръководен от Георги Игнатов от София. Негови помощници ще бъдат съгражданите му Иван Вълчев и Николай Ангелов. Наряди за четвърти рефер и делегат получиха Румен Христов и Александър Димитров от Плевен.

Купата на първенеца в групата няма да бъде връчена непосредствено след неделните мачове, заявиха от Зоналния съвет на БФС. Причината е, че потенциален първенец има на две места едновременно – в Мездра и Видин, и ще трябва да се изчака окончателният изход. Затова купата ще бъде връчена на тържество през следващата седмица, организирано от отбора първенец.

 

Тагове:

КОМЕНТАРИ