434180567_738966578219322_2957038212426499565_n
В горнооряховския „Локомотив“ са амбицирани да завършат цялото първенство в Северозападната Трета лига, без да допуснат нито една загуба. В момента тимът има 18 победи и 1 реми от изиграните 19 мача.

„Мисля, че няма да имаме проблем с изпълнението на целта влизане във Втора лига. Но отборът, ръководството и треньорите си имаме наша цел: да завършим без загуба и ако можем, разбира се, само с победи до края“, коментира пред клубната страница опитният защитник Мариян Иванов. В събота от 16:00 ч. локомотивци приемат намиращия се във втората половина на таблицата „Дреновец“. Главен съдия е Александър Марков с асистенти Кристиян Минков и Никол Атанасова.

Вторият отбор на „Етър“ приема по същото време „Ювентус“ (Малчика) с амбициите да се върне на победния път. Изтече наказанието на нападателя Калоян Ненчев. Съперникът сериозно подсили състава си през паузата и се измъкна от последното място. Рефер е Росен Гановски от Враца.

Свищовският „Академик“ приема „Вихър“ (Славяново), съдия е Владимир Велев с асистенти Ивайло Атанасов и Йорданка Корчева, а „Янтра“ (Полски Тръмбеш) по програма почива.

Трудна задача ще има „Павликени“, който гостува на „Боруна“ в Царева ливада (съдия Христофор Петков от Ловеч). Домакините имат доста проблеми – треньорът им Стоян Ацаров няма да може да разчита на петима от футболистите си. Контузии лекуват Александър Скорчев, Александър Литаров и Калоян Петков. Заради наказания пък отпадат Станислав Иванов и Йоан Петков.

Тагове: , , , ,

КОМЕНТАРИ