16797256_719438961570477_2942233363506634888_o

Серия от дела във ФИФА завежда горнооряховският “Локомотив” срещу футболисти, които напуснаха клуба, без да уредят правата си. “Ще спрем правата им, докато не си уредят взаимоотношенията с нас. Няма да позволим да се подиграват с “Локомотив” и горнооряховчани, които обичат футбола”, заяви спортно-техническият директор Ивайло Йорданов.
Делата никак няма да са малко, защото почти всички “звезди” на “Локо” от миналия сезон са се изнизали, без да кажат дори довиждане. На практика само Мохамед Бен Отман и Софиен Муса са откупили правата си и са се разделили с клуба по цивилизован начин.

Жан Амброуз изчезна още преди края на сезона и беше първият, срещу когото клубът заведе дело за спиране на правата. Преди седмица са прекратени отношенията с Юлис Ндонг и той е с дисциплинарно уволнение заради неявяване на работа. Срещу него също ще има процедура във ФИФА. Същото ще се случи с Аристоте Н’Донгала и Карл Мадианга, ако не се появят на тренировки, което едва ли ще стане.

В момента още е трудно да се говори, че имаме отбор. Преговаряме с много футболисти и сме в процес на подписване на договори. Има вече 7-8 момчета, с които сме се разбрали, но процесът е отворен и сме далече от края, каза Ивайло Йорданов.

Клубът освободи и серия от основни играчи от миналия сезон, сред които Атанас Фиданин и Красен Трифонов. Договорът на Фиданин изтече и първоначалната информация бе, че клубното ръководство има желание да го задържи. Той започна подготовка с отбора и взе участие в първите две контроли. Красен Трифонов също участва в двете срещи и дори вкара два гола на “Чумерна” (Елена).

За сигурни нови попълнения могат да се смятат централният нападател Деян Христов и полузащитникът Якуб Идризов, които се махнаха от Созопол и избраха тим, който има амбиции за връщане в елита.
“Локомотив” трябва да картотекира футболистите си в БФС утре, а на 24 юли ще изиграе първия си мач от новото първенство на Втора лига като домакин на “Поморие”.

Клубът пусна в продажба абонаментните карти за мачовете във Втора професионална лига. Цената за всички домакински мачове сезон 2017-2018 г. е 40,00 лева. Притежателят на такава карта има право на достъп на целия стадион без ложите на стадиона. Пенсионерските карти за всички домакински мачове са с цена 30,00 лева. Желаещите трябва да представят на главния вход на общината своя снимка, имената си и съответната сума, а притежателите на карти от м.г. – само старата карта и сумата. Новите карти ще са готови в петък, 21 юли.

Тагове:

КОМЕНТАРИ