10521319_713633625341049_5514382692646285921_n

Горнооряховският „Локомотив” гостува на „Раковски” в петия кръг от „Б” група. Двубоят е в събота от 18 часа. Във временното класиране „Локо”(ГО) е на девето място с 6 точки, а съперникът му от Раковски на 14- то с 3 точки по-малко. Двубоят е поверен на Таско Тасков. Помощници ще му бъдат Ивайло Милков и Светлин Симеонов. За четвърти рефер е назначен Иван Пенчев.

Контузени и наказани футболисти няма с изключение на възстановяващия се Мартин Иванов.

При победа „железничарите” могат да се върнат в първата половина на таблицата. „Групата е такава, че всеки може да победи всеки. Въпросът е в концентрацията по време на самия мач. Ние отиваме за победа, ще дадем всичко от себе си, пък каквото стане”, коментира старши треньорът Сашо Ангелов.

Наставникът коментира загубата от „Пирин” у дома по следния начин: „Загубата от „Пирин” (Благоевград) е болезнена, защото ние бяхме добре подготвени, но някой на вратата заспа… Доволен съм от момчетата с изключение на последното заспиване, което не може да се случва занапред. Всичко е история вече. Мислим за мача с Раковски. Това е хубавото във футбола, защото мачовете идват седмица след седмица.”

 

Тагове:

КОМЕНТАРИ