Coca-Cola-Cup

Тази събота (25.04.2015 г.) гр. Велико Търново ще стане арена на оспорвани футболни двубои между 22 училищни отбора от региона.

Това ще се случи в рамките на турнира „Купата на Coca-Cola: Движи се!”, който ще се състои на територията на града за втора поредна година. Съревнованията ще започнат в 10:00 часа, на територията на футболен комплекс „Спортно Търново” на ул. „Козлуджа“, 1.

Освен завладяващите съревнования на терена, още множество забавни предизвикателства и игри ще очакват жителите на околността. За да се забавляват заедно със своите фенове, в града ще пристигнат музикалните таланти Пламен и Иво Добреви, които ще засвидетелстват за пореден път своите страхотни танцувални умения в състезанието „Раздвижи своя талант“.

ТВ водещият Лео Бианки също ще се включи в множеството забавления в празничния ден, а футболните запалянковци ще могат да се докоснат до емблематичната футболна топка от мача между Бразилия и Чили на миналогодишното световно първенство по футбол.

Четири са градовете, на чиято територия предстои да се решат финалистите в „Купата на Coca-Cola: Движи се!”. Това са градовете: гр. Варна – 9 май, гр. Русе – 16 април, гр. София – 30 май и гр. Бургас – 6 юни. На 19, 20 и 21 юни първенците от всички осем града ще се впуснат в битка за почетното първо място и голямата награда – спортен лагер в „Реал“ Мадрид.
За четвърта поредна година междуучилищният футболен турнир ще мотивира учениците, техните семейства, приятели и учители да споделят заедно положителните емоции от спорта.

Спортното състезание, в което могат да участват ученици на възраст между 12 и 14 години се организира от системата на Coca-Cola в България в партньорство с Министерство на образованието и науката, Министерство на младежта и спорта, Столична община и общините Благоевград, Бургас, Варна, Велико Търново, Пловдив, Русе и Стара Загора.

Повече информация може да намерите на фейсбук страницата на инициативата “Купата на Coca-Cola” България: https://www.facebook.com/CopaCocaCola.bg

КОМЕНТАРИ