20140227_0089_485X307

В последната си вечер в “Къртицата” актьорът и бивш футболист Вини Джоунс направи изненада на един от останалите участници.

Футболната легенда с успешна филмова кариера беше истинско откритие за българската публика. Вместо грубияна, който се държи неспортсменски на стадиона, видяха истински възпитан мъж,  всеотдаен към работата си и сърдечен в отношенията с обикновените хора.

Вини Джоунс не само се раздаде на 100 % в „Къртицата 2”, където се бори като звяр за съотборниците си. Той утешаваше разстроените дами, осигури им хранителни продукти, забавляваше ги, а за сбогуване им устрои прекрасна прощална вечеря.

На нея Джоунс направи нещо неочаквано, но изключително трогателно. Той покани своя бивш колега Илиян Киряков и цялото му семейство да му гостуват в дома му в Холивуд. Част от предложението на английския актьор е да поеме абсолютно всички разноски на българския футболист, който там ще бъде за кратко и  в ролята на старши треньор на отбора на Вини Джоунс. От първоначалния шок Киряков се просълзи, а после прегърна Вини и каза, че ще се възползва от поканата.

КОМЕНТАРИ