10-Etar9

С гостуване на „Левски-2007” стартира пролетния полусезон съставът на „Етър”. „Виолетовите” са само на 3 т. от първото място в класирането и ще търсят задължителна победа в неделя.

„Стартираме с мач в Левски – мач, в който ще направим всичко възможно да победим. Вторият двубой с „Локо“ (ГО) е един от ключовите, въпреки че има още 15 мача. Това е двубой, който ще определи кой накъде тръгва. Но най-важно е нашият отбор да поддържа едно постоянно ниво и трябва да финишираме първи”, заяви през седмицата старши треньорът Сашо Ангелов.

Новите имена при „болярите” са защитникът Борис Бисеров, опитният халф Цветелин Борисов и нападателят Пламен Пенев. Треньорският щаб няма кадрови проблеми за двубоя и всички са налице за важната битка. Мачът е в неделя от 14:30 ч. на стадиона в гр. Левски, главен съдия е Павел Мичев от Габрово с помощници Енчо Енчев и Никифор Велков.

Със сигурност тимът ще бъде подкрепян от мощна агитка от фенове, които ще пътуват за мача. Очаквайте във „Велико Търново спорт” live най-интересното от този двубой.

Останалите два отбора от нашата област са домакини. Водачът в групата „Локомотив” (ГО) приема „Ботев” (Козлодуй), съдия е Н. Петров с помощници Маринов и Драгнев, а ОФК „Павликени” приема по същото време „Бдин” (Видин), рефер е М. Михайлов с асистенти Пл. Георгиев и Ал. Михайлов.

Тагове:

КОМЕНТАРИ