IMG_6666

Опитният специалист Иван Вутов е привлечен в треньорския щаб на „Етър”, съобщиха от великотърновския клуб. 73-годишният Вутов е дългогодишен специалист, водил е ред отбори у нас и в чужбина, сред които и „Левски”, а за последно тази пролет бе в „Ботев” (Гълъбово).

Междувременно чешкият централен защитник Любош Адамец бе отпратен и си замина за Малта, където игра до лятото. Адамец бе на проби и взе участие в три контроли, но преценката на старши треньора Станислав Генчев е, че на този етап чехът не е необходим. Във вторник се очаква опитният бранител Венцислав Василев, дошъл от „Берое”, да даде отговор дали остава. От „Етър” вече са му предложили договор, а и самият Василев обяви, че ако не си намери отбор в чужбина, ще подпише с „виолетовите”.

Утре етърци играят поредната си контрола от подготовката. Тимът ще приеме новия член на Втора лига „Черноморец” (Балчик). Проверката е насрочена за 18:00 ч. на стадион „Ивайло”, като не е изключено при обилни дъждове да се изиграе и в Дебелец.

Това е четвъртата контрола на „Етър” след победите над „Дунав” с 2:0 и Венецуела със 7:0 и загубата от ЦСКА с 2:0. Ден по-късно – в сряда етърци ще гостуват и на елитния „Верея” в Стара Загора от 19:30 ч. Последната проверка е насрочена за 8 юли на стадион „Ивайло” срещу „Литекс”, когато е и официалното представяне на отбора за първенството в Първа лига.

Тагове:

КОМЕНТАРИ