Etarr1

„Етър“ приема „Литекс“ (Ловеч) с амбиции да се върне на победния път и да запази мястото си в челната тройка, което накрая дава право на влизане в Първа лига. Мачът е в петък от 14:30 ч. на стадион „Ивайло“, главен съдия е Красимир Кръстев с асистенти Владимир Ташков и Деян Войков, четвърти е Борис Попов, а съдийски наблюдател – Йордан Гулев.

„Предстои ни поредният тежък двубой. В отбора на „Литекс“ са събрани изключително добри футболисти. Мястото, на което са в момента, изобщо не им подхожда. Според мен този отбор трябва да е по-напред в класирането. Но да се надяваме успеем ли да ги победим, ще затвърдим мястото си в топ 3. Освен за победа, за друго не мислим!

Единствено Николай Дичев е наказан за този мач, нямаме други отсъстващи и болни футболисти. Надявам се да се поздравим с победа. Да, направихме две загуби в последните две гостувания, но се надявам да се върнем на победния път. Освен мача с „Хебър“, на стадион „Ивайло“ не сме допускали загуба. Феновете са нашият 12-и играч, призовавам ги да дойдат да ни подкрепят!“, коментира преди мача старши треньорът Веселин Великов.

В 12:00 ч. утре ще бъдат пуснати в продажба билетите за мача. Те ще се продават във фен магазина на великотърновския клуб, от 13:00 ч. – и на касата от страната на Спортния диспансер. Цената остава 6 лв. за възрастни и 4 лв. за ученици и пенсионери, като има и семейни билети.

Предвид факта, че денят е работен, а часът на срещата – ранен, ще бъде отворен само един вход – този до касата. Пропускателният режим към трибуните на зрителите ще започне в 13:30 часа. Ще се спазват наложените противоепидемични марки, като феновете ще трябва да представят сертификат или валиден тест. От сутрешните часове на петъчния ден ще бъде затворен паркингът пред централния вход на стадиона, апелът към гражданите е да не оставят автомобилите си.

Тагове:

КОМЕНТАРИ