Ivailo-veliko-tarnovo
Няма смисъл да коментираме решенията на ръководните органи, просто трябва да ги изпълняваме, заявиха от „Етър” по повод на решението мачовете да се играят при закрити врати и без публика.

„И да искаме, не можем да коментираме решенията и просто ги изпълняваме. Първият ни мач е на чужд терен срещу „Локомотив” (Пловдив), а после трябва да приемем „Дунав” навръх празника на Велико Търново 22 март при затворени врати, ако не последва друго решение. По принцип футболът е игра за феновете, но при така стеклите се обстоятелства тези предохранителни мерки са полезни за хората. Така че ги одобряваме. Но пак казвам, няма нужда от коментар, решенията трябва да се изпълняват”, заяви административният директор на „виолетовите” Страцимир Тинчев.

Отборът не е спирал тренировки и се готви пълноценно за предстоящия в събота мач. Не стоят така нещата за децата и юношите от школата, тъй като са разпуснати заради грипната ваканция и голяма част от тях не са в града. Във Велико Търново, за разлика от останалите градове в страната, учениците са разпуснати чак до края на седмицата, но това може да продължи. Междувременно първенствата за аматьорския, детско-юношеския и женския футбол бяха прекратени.

Първият отбор на „Етър” обаче се готви на пълни обороти за гостуването в Пловдив, където се надява да продължи серията без загуба.

 

Тагове:

КОМЕНТАРИ