etar-loko

2000 билета ще даде ръководството на „Етър” на горнооряховския „Локомотив” за предстоящото дерби между двата отбора в неделя на стадион „Ивайло”. Това ще стане още утре, да за могат „железничарите” да ги продават предварително на своите фенове. Целият сектор „А” на стадиона ще бъде предназначен само за „виолетовите” фенове, а целият южен сектор – за горнооряховските зрители, като агитката ще бъде в „клетката” за гости.

„Благодарим на ръководството на „Етър”, което предварително ще ни даде 2000 билета, както и за това, че пусна еднаква цена на билетите за домакини и гости, както направихме ние през есента. Надяваме се тези билети да бъдат продадени. За нашите зрители ще бъде отделен целият южен сектор, както и ще бъде отцепен паркингът от юг, за да се избегнат евентуални сблъсъци”, обяви членът на клубната управа Огнян Стоянов.

От „Локомотив” организират безплатен превоз за всички желаещи да гледат мача, бе съобщено на днешната пресконференция. Ще бъдат осигурени 4 автобуса, които   потеглят от паркинга на стадион „Локомотив” (пред Летния театър) в 12:30 ч. заедно с организирана автоколона. Тя ще бъде охранявана и ескортирана по определен маршрут.

Безплатен транспорт ще има и за футболните запалянковци от Д. Оряховица и селата. За тях са два от автобусите, които ще се движат по два различни маршрута. Първият  е с. Драганово (автогара – 12.00 ч.) – Долна Оряховица – Г.Оряховица (Летен театър). Другият маршрут е с. Поликраище ( център – 12.15 ч.)  – с. Първомайци (център – 12.25 ч.)  – с. Правда (център – 12.30 ч.) – Гара Г. Оряховица (спирката на линия 10 срещу гарата – 12.40 ч.) – Г. Оряховица (Летен театър).

От утре ще започне предварителната продажба на билети и във Велико Търново, съобщиха от ръководството на “Етър”. В 10:00 ч. има среща с полицията, на която ще бъде обсъждана организацията на мача и къде ще се продават билетите за великотърновските фенове, както и ще бъде обявена цената. Поне 5000 зрители се очакват на неделното дерби на стадион “Ивайло”.

Тагове: ,

КОМЕНТАРИ