handball

Хандбалният клуб „Етър-64“ се включи в благотворителната кампания в подкрепа на 18-годишната Никол Владкова от Велико Търново. Момичето спешно се нуждае от лечение на рядко туморно заболяване – сарком на меките тъкани.

Първоначалната сума за лъчетерапия в турска клиника е в размер на 27 000 евро, която е непосилна за семейството й. Средствата за първия етап от лечението бяха събрани и преведени в клиниката Американ хоспитал в Истанбул, където Никол вече получава специализирана помощ.

Утре от 17:30 ч. великотърновските хандбалистки приемат в първи полуфинален плейоф за титлата „Шумен- 98“. Ръководството на „Етър-64“ и фенклубът ще поставят кутии на входовете на ДКС „В. Левски“, в които зрителите ще могат да отделят средства за лечението на Никол. Президентът на „виолетовите“ Атанас Атанасов апелира към родителите на децата, които влизат безплатно на мачовете, да им дадат поне по левче, което да пуснат в кутията, за да изразят своята съпричастност и да се научат на благотворителност, защото никой не е застрахован от трудни моменти в живота си.

Средства за лечението на Никол се набират и в банкова сметка в Банка SOCIETE CENERAL ЕКСПРЕС БАНК, BG 53TTBB94001527817429, Банков код TTBBBG22, Никол Николаева Владкова.

 

Тагове:

КОМЕНТАРИ