IMG_0860

Областно дерби предстои в десетия кръг на Северозападната Трета лига, чийто календар няма прекъсване този уикенд, за разлика от професионалните Първа и Втора лига. Дублиращият отбор на „Етър“ приема „Янтра“ (Полски Тръмбеш), мачът е в събота от 16:00 ч., когато са и всички срещи от кръга.

Етърци ще гонят трета победа за сезона срещу опитния тим на тръмбешчани, които в предишния кръг се наложиха над водача „Локомотив“ (ГО).

„Железничарите“ от своя страна приемат „Вихър“ (Славяново) в Горна Оряховица. Локомотивци все още са начело в класирането, като имат 22 точки, но и мач повече от преследвачите „Спартак“ (Плевен) с 20 и „Севлиево“ с 19 точки. Свищовският „Академик“ гостува на „Локомотив“ (Дряново), а „Павликени“ – в Севлиево на едноименния тим.

Трима титуляри са аут от състава на павликенчани. Става въпрос за капитана Красен Трифонов, Октай Азисов и Тодор Чирпанов. Възможно е възстановяването им да се проточи доста време. Трифонов няма да се върне в игра поне три седмици. Все още не е ясно колко ще отсъства Азисов, който се лекува вече 20 дни. Надеждите за по-скорошно справяне със здравословните проблеми са свързани с Чирпанов.

Трета лига, 10 кръг, съдийски назначения:

„Севлиево“ – „Павликени“ Н. Малджански, Михайлов, Корчева
„Локо“ (ГО) – „Вихър“ (Сл) Г. Гинчев, Дойнов, Капарашев
„Локо“ (Др) – „Академик“ Д. Иванов, Щирков, Янев
„Левски 2007“ – „Локо“ (Мз) Ст. Ставров, Ников, Атанасов
„Ювентус“ – „Пещера“ В. Кознички, Матанов, Маринов
„Ботев-2“ (Вр) – „Спартак“ Ст. Тодоров, Кинов, Чавдаров
„Дреновец“ – „Партизан“ Ив. Тодоров, Цолов, Найденов
„Етър-2“ – „Янтра“ (ПТ) М. Павлов, Денчев, Балевски

Тагове: , , , ,

КОМЕНТАРИ