„Сливен” се отказа от привличането на футболиста Стоян Нинов, съобщи за радио “Фокус” (Сливен) спортно-техническият директор на тима Драголюб Симонович. Според Дуци имало вероятност „Сливен” да поддържа контакт с Нинов и през зимата да дойде отново на проби, когато ръководството на отбора ще има повече време да наблюдава неговите качества.

Допреди година Стоян Нинов бе футболист на „Етър”, където дойде от италианския „Варезе”. В края на сезона Нинов си тръгна, като мениджърът му даде огромно интервю в столичен вестник, че играчът не получавал витамини и това било единствената причина да не може да изкарва цял мач на терена. Материалът бе с гръмкото заглавие „Едва не провалят кариерата на талант заради витамини”.

Оттук Стоян Нинов бе спряган за Румъния, но бе закаран във втория отбор на бразилския „Интернасионал“ (Порту Алегре), с който стигна до полуфинал за титлата. За трансфера му „Велико Търново спорт” писа на 23 ноември м.г. Не е ясно защо Нинов си е тръгнал от Бразилия и какви са витамините там, след като се е появил на проби в ОФК „Сливен”.

Тагове:

КОМЕНТАРИ