4555

Старши треньорът на “Етър” Веселин Великов заяви, че мачът срещу “Спартак” (Варна), който е в неделя от 16:30 ч., трябва да бъде спечелен на всяка цена.

„Дойде време на всяка цена да побеждаваме, ако искаме да влезем в Първа лига. Трябва да победим „Спартак“ (Вн). През есента бяхме в серия от десет поредни мача без загуба и загубихме във Варна, сега сме с три поредни загуби и дано прекъснем серията и да се върнем на победния път!

За загубите има много причини, но най-важната е в нас. Срещу „Септември“ имахме две-три чисти положения, вместо да изравним и да обърнем резултата в наша полза, ние позволихме на противника през второто полувреме от едно положение да ни вкара гол. Още след мача казах, че не е нормално отбор, който се бори за първите места и връщане в елита, да допусне от 4 корнера два гола. Трябва много да работим във фаза защита, за да не допускаме такива глупави грешки.

Единственият отсъстващ е Георги Александров, който в последния мач извади рамо, както и трайно контузеният Здравко Илиев. Всички останали са на линия. Мачът срещу „Спартак“ (Вн) е възлов за крайното класиране. Победата ще ни върне на първо или второ място в класирането, така че много важно е в неделя да спечелим.

Настройката е добра, играчите знаят какво представлява този мач и трябва на всяка цена да победим. Знаят, че ножът е опрял до кокала и вече трябва да дадем всичко от себе си, ако искаме да спечелим!“

Тагове:

КОМЕНТАРИ