Epal1
„Епъл“ (Джулюница) спечели футболния турнира за Купа „Кентавър“, която му донесе и парична премия от 1000 лева. Надпреварата в Дряново събра десет отбора, разпределени в две предварителни групи. Тимът на Стелиян Станчев спечели своята група „А“, а на полуфинала разгроми втория от група „В“- „Жълтата подводница“ (Севлиево) с 5:1. В другия полуфинал „Диян и приятели“ (Габрово) биха с 2:1 домакините от „Локомотив“ (Дряново).

В директния спор за купата джулюнчани се наложиха над габровци с 3:2 и я прибавиха във витрината си, заедно със златните медали. Среброто остана за „Диян и приятели“, с бронз се окичиха „Жълтата подводница“ и „Локомотив“. Заместник-кметът на Община Дряново Николай Карагьозов поздрави призьорите и всички състезатели. Заедно с председателя на ФК “Локомотив” Пламен Обрешков и Константин Зарков от БФТ връчиха наградите на турнира.

Георги Иванов от „Епъл“ заслужи приза за звездата на турнира, съотборникът му Васил Боев бе отличен със статуетката за най-добър вратар. Топстрелец на “Купа Кентавър” стана Христо Минчев от „Диян и приятели“, а Даниел Пройчев от „Локомотив“ (Др) взе отличието за най-атрактивен състезател.

Epal

КОМЕНТАРИ