18627_4571723542924_617549689_n
6 мача наказание отнесе от Дисциплинарната комисия на Зоналния съвет на БФС вратарят на “Павликени” Венцислав Димитров. Това стана след екшъна в последния мач на павликенчани срещу “Партизан” (Червен бряг). Наказан за 4 мача е и Георги Петков от съперниковия тим.

Скандалът избухнал в 44-ата минута, когато Венци Димитров изблъскал в гръб Петков и двамата се счепкали, а реферът им показал жълти картони. Веднага след края на полувремето обаче павликенският вратар ударил в тунела Петков и двата се сбили. Станало меле между двата тима, като се намесила и публика. Димитров и Петков получиха червени картони, а Мартин Ширтев и Милен Тонев – жълти.

Дисциплинарната комисия наказа Венци Димитров за 1 мач заради картона и още за 5 мача на основание чл. 22-1-2-E-5 от ДП на БФС. Георги Петков от “Партизан” е лишен от права за 4 мача на основание чл. 22-1-2-Г-5 от ДП. Съотборникът му Милен Тонев пък е наказан за 2 срещи.

Дисциплинарната комисия към ЗС на БФС – Велико Търново обръща внимание на ръководството на ОФК „Павликени“ за осигуряване на надеждна охрана на футболните срещи.

Тагове:

КОМЕНТАРИ