emblema_handball

Новакът в мъжката хандбална “А” група “Локомотив” (ГО) вече е в челната тройка на таблицата, след като записа четвъртата си победа. Горнооряховци надиграха в гр. Левски едноименния тим с 39:29 и в момента изостават на 4 т. от лидерите СКХДЮ (Шумен) и „Добруджа”.

Треньорът Цоньо Начев заложи на юношите на клуба, които се защитиха по най-добрия начин. В 15-ата минута те вече водеха с 11:5, а първата част приключи 17:13. След 40-ата минута влязоха титулярите, които вкараха 8 безответни гола и резултатът набъбна до 36:23, а в края „Левски” вкара шест гола и направи загубата си по-почетна. Най-резултатен бе Даниел Дончев с 10 гола, следван от Владимир Маринчев с 8.

„Локо” (ГО): Хараламбиев, Вълчанов 4, Иванов 3, Мандичев 4, Маринчев 8, Дончев 10, Герчев 1(Велчев, Пенчев, Чан Чи 1, Ганчев 2, Петров 2, Начев 2, Ненов 2).

На 11 декември от 16 ч. в зала “Никола Петров” е възловата среща за третото място срещу НСА. При победа горнооряховци ще се откъснат пред преследвачите за място в четворката.

Хандбалният национал Димитър Асенов е назначен за треньор в детско-юношеската школа на клуба. В момента той е състезател на „Добруджа” и има договор до края на сезона, който няма да му позволи да бъде картотекиран за родния клуб.

Актуалното класиране в първенството можете да видите ТУК.

Тагове:

КОМЕНТАРИ