IMG_4371

„Благодаря на всички, които гласуваха за мен за Играч на мача. Наградата е за целия отбор. През цялото време контролирахме мача. Имахме много положения, вкарахме три гола, но можеше да вкараме много повече. Мисля, че трябва да забравим вече този мач и да мислим за следващия.

Всяка победа вдига самочувствието на отбора. Днес и треньорът ни има и рожден ден, мисля, че това е хубав подарък за него. Дали можех да стана първият чужденец в историята на „Етър” с хеттрик? Съжалявам, че изпуснах още две три положения, но най-важното е, че победихме. Тези точки са много ценни. Мисля, че трябва да продължим така, да играем нашата си игра.

В момента мачът с „Локомотив” (Пловдив) за купата е мачът на сезона за нас. Голям плюс е, че играем вкъщи. Пред нашата публика играем много по-добре. Мисля, че имаме голям шанс да победим „Локо” (Пд) и да продължим на полуфинал.

Казах за мача България – Черна гора, че един гол може да реши срещата. Това са точните думи, които казах пред черногорските медии и не беше преведено точно. В съблекалнята съотборниците знаят какво съм казал. Нямаше закачки и всичко беше нормално.”

Тагове:

КОМЕНТАРИ