img_60401

Димитър Кушев ще облече отново виолетовия екип

Подготовка за новото първенство започват в сряда футболистите на “Етър”. Старши треньорът Николай Арнаудов събира отбора точно в 10 ч. на стадион “Ивайло”, когато ще бъде и първата тренировка.

Нападателят Димитър Кушев се завръща в “Етър” след няколкогодишно отсъствие. Таранът, който за последно игра за отбори от региона, вече се е разбрал със спортно-техническото ръководство. Както вече бе съобщено, във “виолетовата” атака остават и нападателите Румен Иванов и Тодорин Димитров. Очаква се днес да има и повече новини по предстоящата селекция.

Поне осем контроли ще направи “Етър” в предсезонната си подготовка. Стартът на проверките е още на 9 юли (четвъртък) в Бургас срещу водения от Красимир Балъков “Черноморец”. Двата тима вече направиха два спаринга при разменено гостуване тази пролет. На 11-и етърци гостуват на “Миньор” в Раднево, на 15-и играят с “Дунав” (Русе). Следват мачове срещу “Любимец” и “Локомотив” (Дряново), а на 25 юни е реваншът срещу “Дунав”. На 29-и великотърновци срещат “Видима-Раковски”, а последната проверка е на 1 август в Правец срещу “Ботев” (Криводол). Списъкът обаче не е окончателен и са възможни промени.

Тагове:

КОМЕНТАРИ