et0-copy1

Завръщане в „Етър 1924” е един от вариантите за продължаване на кариерата на голмайстора Михаил Аврионов. За последно той бе играч на „Спартак” (Варна), но е сред футболистите, подали молби за разтрогване на договорите. Аврионов чака заседанието на Арбитражната комисия на БФС, след което ще вземе окончателно решение за бъдещето си.

„Разговаряхме с Аврионов, ако иска да продължи в „Етър 1924”, той знае нашите условия”, заяви старши треньорът Николай Арнаудов. Освен от „виолетовите”, нападателят е получил още няколко оферти от „Б” група ­ от „Добруджа”, „Светкавица” и „Ботев” (Враца), както и от новака в елита „Спортист” (Своге). Има и вариант да продължи кариерата си в Азербайджан или Казахстан.

Мишо Аврионов обаче не е склонен да заминава за чужбина, тъй като наскоро му се роди дъщеря. Ако все пак не замине за бившите съветски републики или не подпише със „Спортист”, за него основен вариант ставало завръщането във Велико Търново. Причината е, че тук винаги се чувствал отлично и има подкрепата на местната публика. Аврионов е най-резултатният играч в историята на „Етър 1924” – за изиграните с виолетовия екип 63 мача той е нанизал 29 попадения, което прави по един гол на всеки два мача.

Тагове:

КОМЕНТАРИ