IMG_20240601_173228

С 20 наградени танца се завърнаха талантите от Танцово студио „Динамик“ при ЦПЛР ОДК гр. Велико Търново от 17-ото издание на Международния танцов фестивал „Танцуваща река”, провел се в Русе. 28 авторски танцови хореографии бяха представени в крайдунавския град от „Динамик“ с художествен ръководител Валентина Караиванова.

В състезанието взеха участие 37 момичета от 5-18 годишна възраст, отличени бяха 20 техни хореографии в много голяма конкуренция от изпълнители на 30 танцови школи, клубове по танци и танцови формации от България и Румъния. Надпреварата, в която се включиха, беше в стиловете: Танцово шоу, МТВ, Съвремен танц и Хип-хоп, категории соло, малка и голяма група във всички възрастови групи.

В категории соло ТС „Динамик“ спечели два сребърни и шест бронзови медала. В категории малка и голяма група бяха извоювани 3 купи за първо място, 6 купи за второ място и 3 купи за трето място. „С най-голямо вълнение и удоволствие приехме специална купа – Наградата на кмета на гр. Русе. Благодаря на всички родители и приятели за търпението, личното отношение и разбиране“, заяви художественият ръководител на Танцово студио „Динамик“ Валентина Караиванова.

КОМЕНТАРИ