960-600-valeri-bozhinov

Валери Божинов започна тренировки със “Септември” (София) и ще подпише краткосрочен договор със столичани. Божигол призна, че е имал опция да подсили “Янтра” (Габрово), но е избрал да остане в София, за да е по-близо до децата си.

“Искам да благодаря на цялото ръководство на “Септември” за поканата. Още преди края на първенството разговаряхме за този вариант. За мен е по-важно да направя подготовка, да тренирам. Тук има млади момчета, смятам, че ще дам всичко от себе си да вдигнем качеството, да почнат да мислят малко повече върху това да станат футболисти”, призна Божинов.

“Можех да отида и при баща ми в “Янтра” (Габрово), но все пак избрах София, децата са ми тук. За мен бе важно да прекарвам време с тях. Искам да благодаря на екипа, на всички за поканата. Да видим докъде ще ми стигнат силите, имам мотивация и желание, оттук нататък ще преценяваме стъпка по стъпка. Виждате, че концепцията на треньора Славко Матич е доста различна от останалите. Отдавна не съм почвал тренировка веднага с топка, преси, игри.”

КОМЕНТАРИ