Футболистите на “Алекс ОК” се сдобиха с нови маркови анцузи. Връхната екипировка е в зелено и черно и с нея играчите се появиха за първия мач на тима от пролетния полусезон в Бутово. За първия официален двубой тимът разполагаше и с нови екипи в зелено и бяло като на шотландския гранд “Селтик”. Цялата екипировка, както и новите футболни топки, са осигурени от спонсора на състава Александър Нанков.

Победата на лидера в класирането на “Б” регионалната група бе напълно логична. “Алексите” биха местния “Бъдеще” (Бутово) с 3:1, но направиха твърде много пропуски в атака.

Отлични възможности имаше пред Александър Апостолов, Танер Халилов, Минко Лесидренски, Георги Димов… Силни изяви имаше и стражът на бутовци Росен Петков, който извади много удари.
Резултатът за отбора на Тодор Василев бе открит в 24-ата минута, когато при неуспешен опит за изкуствена засада на домакините Браян Каракашев се откъсна и вкара за 0:1. Попадението бе оспорено от играчите на “Бъдеще”, които поискаха да бъде маркирана засада.

Александър Апостолов в 51-ата минута покачи на 0:2, но 120 секунди по-късно Стамен Иванов бе изпуснат и стреля под плонжа на вратаря на тима от Шемшево – 1:2. Третият гол на гостите окончателно реши мача – Георги Цветков засече с глава центриране от корнер и оформи крайното 1:3 за “Алекс ОК”.

Тагове:

КОМЕНТАРИ