IMG_4299

От „Локомотив” не останаха доволни от решението на БФС гостуването им на „Ботев” (Враца) да се играе в Криводол. Врачанският клуб, който досега домакинстваше в Мездра, бе лишен от домакинство за 2 мача заради увреждането на колата на съдиите преди седмица, но СТК постанови да играе мачовете си в Криводол.

Горнооряховският клуб предложил стадиона в Севлиево, но от футболаната централа решили да пратят мача вместо в посока на отбора-съперник, както е по наредба, точно в обратна посока. „Излиза, че наказаните сме ние… До Криводол ще бием повече път, отколкото до Враца, а и разходите ще са повече”, заяви треньорът Сашо Ангелов. Той обаче призна, че поне теренът в Криводол е много добър за футбол.

Наставникът излиза срещу „Ботев” (Враца), когото преди време вкара в „А” група, а сега ще трябва да ги прати в третия ешелон. „Враца си е Враца, това са си техни проблеми. Аз съм в „Локо” (ГО). Неприятното е, че пак играем срещу отбор, който е с  последен шанс за спасение. Знам, че ще се хвърлят здраво, дано покажем добра игра и се върнем на победния път”, коментира Сашо Ангелов.

Вратарят Радослав Рашков е с контузия в коляното и пропуска мача, като ще се разчита на Николай Митев. С травма е и Мариян Иванов, който също е аут, а трайно контузен е Йордан Апостолов.

Тагове:

КОМЕНТАРИ