1637779592498fa0

Ужасна трагедия разтърси родния футбол, Дряново, Павликени и Габрово. Само на 33 години от този свят при трагичен инцидент си отиде дъщерята на легендата на Локомотив (Дряново) Иван Шипкалиев, сестра на защитника Денчо Шипкалиев и съпруга на треньора на ОФК “Павликени” Мартин Кръстев – Десислава Шипкалиева.

Фенклубът на Янтра (Габрово) и Локо (Дряново) съобщиха тъжната вест в страниците си във “Фейсбук”.

“Светъл път, Деси… Организираните привърженици на Янтра Габрово изказваме своите най-искрени съболезнования на близките и семейството на Десислава Шипкалиева (1988 – 2021) – дъщеря на легендата на Локомотив (Дряново) Иван Шипкалиев и сестра на защитника Денчо Шипкалиев. Почивай в мир, Деси!”, написаха от фенклуба на Янтра.

“Светъл път, Деси! Днес ни напусна Десислава Шипкалиева /1988-2021/, дъщеря на легендата на дряновския футбол и треньор Иван Шипкалиев, съпруга на Мартин Кръстев – бивш състезател и треньор на Локо (Дряново), сестра на Денчо Шипкалиев. Ръководството на ФК Локомотив Дряново изказва своите най-искрени съболезнования на семейството на Деси! Завинаги ще остане в нашите сърца като един чудесен млад човек! Почивай в мир, Деси!”, написаха от футболния клуб от Дряново.

Стотици хора изказаха своите съболезнования към нейния съпруг и треньор на ОФК “Павликени” Мартин Кръстев – Куршума.

“Велико Търново спорт” изказва искрени съболезнования на семейството на Десислава Шипкалиева!

КОМЕНТАРИ