Емил Йорданов

Емил Йорданов

Фенклуб на един от най-титулуваните футболни отбори в Европа “Манчестър Юнайтед”, ще бъде учреден в понеделник. Повече от 40 ревностни фенове на английския тим ще се съберат в 18.30 ч. в Интерхотела, съобщи за “Велико Търново спорт” създателят на местния клон Емил Йорданов, познат като DJ Емо. Очаква се формированието във В. Търново да бъде най-голямото извънстолично подразделение на софийския фен клуб на “червените дяволи”.

Специално за учредяването тук ще пристигнат хора от централното ръководство. От Свищов пък ще дойде и самият Манчестър Здравков Юнайтед, който преди няколко години стана известен с ексцентричното желание официално да се казва като любимия си отбор.

При регистрацията всички членове на търновския клон ще получат оригинални ключодържатели, тениски и членски карти, обясни DJ Емо, който ще е регионалният координатор на клуба. Той и съмишлениците му ще настояват всички запалянковци да бъдат толерантни към феновете на други отбори. Агресията по стадионите е вредна и за публиката, и за състезателите, категоричен е той. “Ние ще бъдем обединени не само от любовта си към “Манчестър Юнайтед”, но и от мисълта, че трябва да даваме добър пример на подрастващите.” Една от първите цели на търновския клуб е да стартира поредица от благотворителни прояви в подкрепа на деца в неравностойно положение, както и на даровити малки футболисти.

DJ Емо е луд фен на “Юнайтед” вече 20 години. Диджеят дори кръсти двумесечния си син Алекс в чест на сър Алекс Фъргюсън . Бебешките бодита, бибероните, залъгалките и дори лигавниците на малкия запалянко са с емблемата на червените дяволи. Миналото лято Емо прекара няколко дни на “Олд Трафорд”. Днес той е горд притежател на грамота с автограф от сър Алекс, както и посвещение от Бербатов. Снимки с някои от играчите на Манчестър Юнайтед и с най-ценните трофеи на тима са сред най-скъпите спомени на известния DJ.

Тагове:

КОМЕНТАРИ