IMG_4356

Мач от българското първенство ще бъде разследван от УЕФА, съобщи dsport.bg. Срещата, която попада в полезрението на европейската централа на база сигнал от системата за мониторинг на УЕФА, е „Етър” – „Верея”, която бе част от миналия шампионат. Мачът се игра на 29 март 2019 година и завърши с победа на „Етър” с 3:0. Интересното в случая е, че нотата от УЕФА е пристигнала в БФС доста по-късно от обикновено и все още нашата централа не е направила задълбочено разследване.

Изискването към БФС е да разпита участниците в мача и главно треньорите и съдийската бригада. Главен рефер на срещата бе Драгомир Драганов от Варна, а негови помощници – Димо Вълчев и Христо Хаджийски.

Въпросният мач бе първи от груповата фаза в началото на плейаутите. Велко Батрович и Дани Младенов отбелязаха за “болярите” през първата част, а отново Велко Батрович оформи крайното 3:0 през втората част. В началото на 2019 г. Районната прокуратура в Стара Загора образува досъдебно производство по сигнал на Главна дирекция “Национална полиция” за двубоя „Верея” – ЦСКА.

Странно е какво съмнително може да предизвика такъв интерес към мача “Етър” – “Верея”, след като домакините излязоха в тази среща с резервите, а освен трите гола записаха и греда и още куп положения, спасени от вратаря на гостите Кацарев.

Тагове:

КОМЕНТАРИ