"Тюламор Дю" надви "Аквая" на финала.

Изненадващо или не, турнирът за купа „Тюламор Дю” бе спечелен от отбора на… „Тюламор Дю”. Надпреварата по футбол на малки врати се проведе вчера и днес и бе по повод откриването на „Спортно Търново”.

Както вече писахме, великотърновци ще имат възможност занапред да ползват три игрища – две от тях с размери 20 на 40 метра, а третото е от типа „мултиспорт” – 35 на 18 метра. Те представляват само първия етап от спортния комплекс, а тепърва предстои да се изграждат зали за различни спортове, фитнес, тенис и заведения за хранене, разположени на три нива, заедно със съблекални и бани.

Тимът на „Тюламор Дю” срещна на финала добре познат отбор от подобни турнири – „Болярско село”, който този път участваше под името „Аквая”. Шампионите спечелиха с 3:0, а сериозна заслуга за убедителния резултат имаше техният вратар, спасил няколко доста опасни положения. По-рано сутринта се изиграха полуфиналите, в които „Тюламор Дю” би „Лайтс 2” с 5:3, а „Аквая” отстрани „Борба и приятели” след дузпи.

Победителите.

След края на финала победителите благородно се отказаха от наградата си – кашон уиски, като я предоставиха на следващите в класирането. Двама футболисти пък бяха отличени индивидуално – Станимир Палев от „Борба и приятели” за най-добър вратар, а познатият от телевизионния екран Лео от „Тюламор Дю” – за най-полезен състезател.

Припомняме, че до 15 ноември терените ще могат да бъдат ползвани безплатно, а по принцип заявки ще се правят на следните телефони: 0888 86 81 31 и 0882 82 32 82. Комплексът се намира на улица „36-та” (вдясно след автогара-Запад, в близост до завода „Екстрапак”).

Тагове:

КОМЕНТАРИ