Niki_Georgiev-003

Култов трансфер направи аматьорския ЦеСеКа (Лесичери) в началото на първенството на Великотърновската областна група. Както вече писахме, новосформираният тим с президенти Христо Цилиндров и Сергей Фидин събра звездна селекция и гони влизане в третия ешелон. Клубът бе кръстен ЦеСеКа, тъй като шефовете му са върли почитатели на столичния гранд.

Най-новата придобивка на лесичерци е тв водещият Николай Георгиев, известен от предаванията „Руска рулетка” и „Ясновидци”. Той вече дебютира с гол в контролата срещу „Чумерна” (Елена), а в събота влезе като резерва в първото официално домакинство на ЦеСеКа. Пред повече от 250 ентусиазирани зрители лесичерци разбиха с 8:0 „Вихър” (Раданово). До почивката резултатът бе само 1:0 с гол на Тихомир Тодоров, но през втората част домакините се развихриха и нанизаха нови 7 гола. С 4 попадения се отличи Танер Халилов, две вкара Светослав Станчев, а едно – Петър Петров.

Николай Георгиев се запомни с няколко ефектни отигравания и опасен удар над гредата. „Покани ме Сергей Фидин, с когото сме добри познати. За мен това е поредното предизвикателство, тъй като организиран футбол съм играл само в детска възраст. Ще продължавам да обличам екипа на ЦеСеКа и занапред, предимно в домакинските мачове”, коментира за „Велико Търново спорт” Ники Георгиев.

В тима играят ред доказани имена като вратарят Анатоли Гугов, Красен Михайлов, Станислав Костадинов, Танер Халилов, Иван Киряков – племенник на Илиян Киряков и др.

Тагове:

КОМЕНТАРИ