IMG_4287[1]

Целта пред ОФК „Павликени” през пролетния полусезон на Северозападната „В” група ще бъде измъкване от зоната на изпадащите и място в средата на таблицата, съобщи новият старши треньор Илия Пендов.

Той пое тима през паузата и привлече осем нови играчи. Това са вратарят Румен Русев, халфовете Мартин Методиев, Бисер Стоянов, Емрах Шабен и Светослав Йорданов, нападателите Васелин Тисовски, Стефан Гинчев и Димитър Кушев. Без Кушев и Русев всички останали са млади момчета, които треньорът заяви, че ще налага и ще им даде шанс да се утвърдят в мъжки футбол. Възможно е екипа да облече и юношата на „Локо” (ГО) Ивайло Велчев, който изигра една контролна среща. Илия Пендов подчерта, че ще разчита на опитните състезатели Генчо Стефанов, Иван Златков, Красимир Николаев и Мартин Кръстев, които да подкрепят младите, както и на всички футболисти в състава.

В проверките воденият от него тим записа четири победи и две равенства, с голова разлика 18:2. Той е изключително доволен от подкрепата на обществеността и общинското ръководство в Павликени, които стоят твърдо зад отбора. Първият мач за първенство е в неделя от 14:30 ч. на стадиона в Лесичери.

Тагове:

КОМЕНТАРИ