„За съжаление загубихме отново, при такава тежка загуба мога да кажа, че се извинявам на феновете от мое име и от името на играчите. Първото полувреме бе равностойно, но получихме ранен гол, при 0:2 ударихме греда, а след 0:3 спряхме да играем. „Литекс” вкарваше, а ние пропускахме положенията си.

Нашият отбор се оказа доста наивен и допускаше елементарни грешки. Сами се вкарахме в тази ситуация и трябва да излезем от нея. В последните два мача рано приключваме, което не е добре.

Въпросите за моето бъдеще задавайте на мажоритарния собственик. Аз продължавам да работя за „Етър”. Трябва да поемем отговорността за това – аз и играчите. Трябва работа, много работа. „Етър” може повече и от нас зависи дали ще го направим.”

Чуйте аудио:

 

Христо Стоичков: „Доволен съм от старанието”

„Доволен съм от старанието и желанието и че от първата минута играхме за победа, което за мен е много важно. Защо ме питате какво е казал Цанко преди мача? Аз вестници не чета. Цанко го уважавам, защото дълги години сме играли заедно. Когато някой иска да се направи известен с неговата безизвестност, това е друга работа.

За мен няма леки противници и  леки мачове. Когато имаш обаче рано гол преднина, това ти дава спокойствие. Не играя тото и въобще не ме интересува кои отбори са пред нас и кои зад нас, аз гледам мач за мач, седмица за седмица.

(намесва се Трифон Иванов: „Съдията подкрепяше ли ви? Я, кажете коментара ви за съдията…?”. Христо Стоичков се разсмива).

Психологическите тестове, които правим, са нормални и сме ги правили в Испания. Не сме ги водили на детектор на лъжата, не ми задавайте повече прости въпроси.”

Чуйте аудио

 

Тагове:

КОМЕНТАРИ