IMG_0678-1-290x300-1
Продължава рубриката ни с ежедневни прогнози за мачовете от световното, в която ще даваме думата на известни великотърновски футболни деятели, играчи, ветерани. Вчера председателят на Фенклуб “Етър” Венелин Русанов категорично позна победата на Русия над Египет и дори успеха на Япония над Колумбия, като не прогнозира само успеха на Сенегал над поляците.

Днешният ни гост е бронзовият медалист от САЩ-94, почетен гражданин на В. Търново и легенда на “Етър” Цанко Цветанов.

20 юни, 15:00 ч., “Лужники”, Москва
Португалия – Мароко
Португалците са по-добрият отбор и е резонно да спечелят, но няма да им е лесно. Началото на първенството показа, че фаворитите на теория понякога не са и на практика. Мароко са доста наивни в защита, така че очаквам сравнително успешен мач за Португалия, ако Кристиано Роналдо повтори играта си от първата среща.
Прогноза: 1

20 юни, 18:00 ч., Ростов на Дон
Уругвай – Саудитска Арабия
Безспорен фаворит е Уругвай, макар че спечели трудно на старта. Днес ще бие с повече голове, имат класа в атаката, а и очаквам Суарес да започне да бележи.
Прогноза: 1

20 юни, 21:00 ч., Казан
Иран – Испания
Ясно е кой е категорично по-добрият отбор, не мисля, че Иран може да ги спре. Но иранците ще бъдат по-предпазливи, по-затворени, така че едва ли ще има голяма разлика в резултата, въпреки че тя е необходима на Испания.
Прогноза: 2

Личните ми пристрастия са към един отбор, който го няма на световното – България. От тези финалисти нямам предпочитания, но дано световен шампион да стане отбор от Европа. Ако трябва да посочвам имена – Испания и Франция.

Тагове:

КОМЕНТАРИ