IMG_4287[1]

Илия Пендов вече не е старши треньор на третодивизионния ОФК „Павликени”. Новината бе съобщена от самия специалист, който пое павликенци през зимната пауза на миналия шампионат и под негово ръководство те останаха в групата. През седмицата се е състоял Управителен съвет на клуба на който решението е било обявено на Пендов. Тази есен павликенци започнаха лошо сезона в Северозападната В група и след шест изиграни кръга имат само една точка.

„Заявиха ми, че не резултатите, а натрупаното напрежение е в основата на решението и ми предложиха да се разделим по взаимно съгласие. Приех, независимо че първенството сега започва. Смятам, че изградих отбор, който не заслужава да е на дъното на класирането и в следващите срещи ще покаже възможностите си. Пожелавам успех на тима и ръководството и се тръгвам с най- добри чувства”, заяви Илия Пендов.

Не негово място бе назначен Милен Петков. Преди време той бе играещ треньор на павликенци в Трета дивизия. През последните години бе на работа в детско- юношеска школа в Шумен. Като футболист е обличал екипа и на ЦСКА.

Милен Петков дебютира с победа, която бе и първа за ОФК “Павликени”, който днес би у дома с 3:2 “Янтра” (Габрово).

 

Тагове:

КОМЕНТАРИ