zalozi

Успешното залагане на спорт зависи от много неща, но всичко започва с перфектния избор на букмейкър. За да се спрете на наистина надежден сайт, е редно предварително да направите проучване на всяка ваша селекция, а после и сравнение и подробен анализ. Това инвестирано време ще ви се отплати в бъдеще. Защото в много случаи правилният букмейкър е фактор за успешна игра в бетинг индустрията.

А в случай че сте начинаещи и не знаете на какво да обърнете внимание, този материал би ви бил изключително полезен. В него ще ви посочим топ 5 неща, които да проверите, преди да се регистрирате в платформа за спортни залози.

1. Проверете щателно наличната информация за бонусите, за да не съжалявате, след като ги използвате. Слагаме този фактор на първо място поради една основателна причина: 90% от играчите днес избират своите букмейкъри по промоциите, които предлагат. Въпреки че това не е най-правилният подход, можете да намалите рисковете, като поне обърнете специално внимание не само на самите стойности на бонусите, но и на техните условия. Именно в осъзнаването на правилата и механизма на действие на промоциите се състои отговорът доколко са изгодни и подходящи именно за вас.
2. Има ли бетинг компанията лиценз? И то не просто лиценз, ами документ за легално опериране конкретно в региона, в който живеете. В стандартния случай за българите те трябва да търсят бетинг сайт, който е преминал през процедура по лицензиране в НАП. Именно Националната агенция по приходите в момента се явява водещ регулатор на всички хазартни страници у нас, включително и тези, предлагащи спортни залози.
3. Осведомете се в детайли за спортното покритие на букмейкъра. С други думи огледайте добре неговата платформа и вижте какъв е обхватът на спортните залози. Тук попадат както видовете спорт (не само популярния футбол, защото е редно да има и други дисциплини), така и отделните лиги, включително и по държави, типове залози – единични, акумулатори и така нататък – и наличните маркети.
4. Коефициентите са сред най-важните критерии за избор на сайт, така че сверете ги със ставките и на останалите букмейкъри в мрежата. Това е изключително важно, защото именно от коефициентите зависи стойността на вашата евентуална бъдеща печалба от всеки спортен залог. Имайте на предвид, че макар и сходни ставките не са еднакви при всички букмейкъри. Затова и опитните играчи започват търсене на подходяща страница за залози чрез преглед на предлаганите коефициенти в наличните нови възможности в мрежата.
5. Удобен ли ще е букмейкърът за вас и вашите навици? В този критерий попадат няколко фактора, които е редно да анализирате. Така например, още с първата среща със сайта, ще ви стане ясно дали той е достатъчно интуитивен за вас. Ако сте модерен мобилен юзър, уверете се, че компанията разполага с апликация за Андроид/iOS или поне с мобилна версия на официалния си сайт. Не по-малко значение има и начина, по който ще извършвате своите финансови транзакции – депозитите за инвестиции в спортни залози и тегленето, когато настъпи време да се порадвате на натрупаната си до момента печалба. За целта проверете какви разплащателни методи предлага букмейкърът и се уверете, че сред тях има и такъв, който използвате често и смятате за надежден и сигурен.

Имайте на предвид, че това са само пет и то основни критерия, по които да избирате бетинг компании. С времето ще изградите своите собствени предпочитания и вкусове и ще съумеете да добавяте нови фактори, по които да се водите в своята селекция за най-добър букмейкър на пазара.

КОМЕНТАРИ