IMG_7646 - Copy

Новото попълнение на „виолетовите” Тонислав Йорданов, който бе преотстъпен от ЦСКА-София до лятото, даде първото си интервю като футболист на „Етър”. В тима нападателят ще носи № 19 и се очаква да бъде в групата още за предстоящото гостуване на „Витоша” (Бистрица).

„Водих зимната подготовка с ЦСКА, но нещата се развиха бързо в последния момент – реших, че тук ще получа шанс за игра и мога да се докажа в елитната лига на България. Бях доста време под наем в „Литекс”, но най-високото ниво си е крачка напред.

Надявам се да направя един добър полусезон и да се върна здрав и още по-силен в ЦСКА. До лятото ще дам най-доброто от себе си за „Етър” и се надявам отборът да изпълни целите си.

Наясно съм с отбора, знам и част от историята му. Познавам доста от футболистите, с почти половината от тях съм играл. Мисля, че няма да имам проблем с вписването в отбора. Надявам се да помогна с каквото мога и да зарадваме хората, които идват на стадиона. Целта е максимално най-добро място в класирането.

Любимият ми пост е централен нападател, но мога да играя и на позицията зад нападателя. За мен не е проблем – където реши треньорът и където съм полезен за отбора. Надявам се да помогна с моите качества. Да, обичам да вкарвам много голове, харесва ми да го правя и мисля, че ми се отдава, така че ще дам всичко от себе си да вкарам много голове за „Етър”!

Тагове:

КОМЕНТАРИ