IMG_7813
“Етър” гостува на “Ботев” (Враца) в първи мач от плейофите за 11-14 място. Двубоят е на 3 май от 15:45 ч. във Враца с главен съдия Волен Чинков. “Виолетовите” излизат единствено за победа, увери старши треньорът на тима Александър Томаш.

“Утре Етър отново играе! Ние сме готови! Когато поех тима, аз го направих с единствената цел да се спасим от изпадане! Направих го, защото Велико Търново е моят град! Утре излизаме за победа!

Аз не гледам класиране, точки и не се съобразявам с административни решения! Най-сладко ще бъде да се спасим по спортен път. Тогава ще считам моята задача за изпълнена!”, коментира Александър Томаш. Той поздрави всички с големия празник Възкресение Христово.

“Христос не е възкръснал, за да помогне на хората, а за да ги научи да си помагат един на друг! Честит празник, приятели! Бъдете здрави и силни! Нека късметът, щастието и любовта да съпътстват всяко ваше действие! Отворете сърцата си и пуснете в тях вярата и смелостта! Христос Воскресе!”, сподели Александър Томаш.

Сподели:

Тагове:

КОМЕНТАРИ